Studijska posjeta ruskih turoperatera Višegradu

Turistička organizacija Višegad - 19. decembra 2013. 058.ba

Ruski turoperateri

VIŠEGRAD – Višegrad je danas posjetila grupa od 20 predstavnika ruskih turoperatera iz Moskve i okoline. Ovo je prva studijska posjeta u Višegradu za rusko tržište, a u planu je da od iduće turističke sezone Višegrad uđe u turističke aranžmane organizatora putovanja iz Rusije.

Domaćin gostima u Višegradu je bila Turistička organizacija opštine Višegrad, koja je predstavila dio turističke ponude Višegrada koja bi mogla biti interesantna ruskim turistima, tj. čuvenu višegradsku ćupriju, kompleks Andrićgrad i srednjovjekovni manastir Dobrun.

Rusi su prije svega bili zainteresovani za konkretnu turističko-ugostiteljsku ponudu, tako da su imali i prijem u hotelu Andrićev konak (bivši hotel Višegrad), gdje su od strane menadžmenta upoznati s ugostiteljskom ponudom i smještajem, kao i novim planiranim sadržajima.

Pored Višegrada u okviru studijske posjete Republici Srpskoj ruski turoperateri posjetili su i olimpijski centar Jahorinu i Foču s Nacionalnim parkom „Sutjeska“.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,