Za 16. decembar zakazana trinaesta redovna sjednica SO Višegrad

07.12.2013.

Zakazana SO Višegrad

VIŠEGRAD – Trinaesta redovna sjednica SO Višegrad biće održana u ponedjeljak, 16. decembra, jednoglasno je odlučeno na zasjedanju Skupštinskog kolegijuma. Sjednica je zakazana u 11 časova, u maloj sali višegradskog Doma kulture. Odbornici će razmatrati 17 tačaka dnevnog reda, od kojih izdvajamo najvažnije.

Na samom početku sjednice biće razmatrati prijedlozi Odluka o usvajanju i izvršenju ovogodišnjeg rebalansa opštinskog budžeta. U nastavku skupštinskog zasjedanja odbornici će razmatrati prijedlog Odluke o usvajanju Plana kapitalnih ulaganja za 2013. godinu, zatim prijedloge izmjena Odluka o usvajanju ovogodišnjih Programa utroška sredstava od uplaćenih naknada za korišćenje prirodnih resursa u svrhu proizvodnje električne energije i naknada po osnovu Zakona o šumama, te prijedlog Odluke i povećanju osnovnog kapitala privrednog društva “Andrićev konak” d.o.o. Višegrad.

Na dnevnom redu trinaestog redovnog skupštinskog zasjedanja naći će se i Nacrt Odluke i usvajanju budžeta opštine Višegrad za 2014. godinu, a odbornici će razmatrati i prijedlog Odluke o imjenama Poslovnika Skupštine opštine Višegrad.

U dnevni red trinaeste redovne sjednice Skupštine opštine Višegrad uvršteno je i više Informacija, od kojih izdvajamo Informaciju o ostvarivanju prava iz oblasti boračko-invalidske zaštite.

Cjelokupan tok skupštinskog zasjedanja direktno će prenositi Radio Višegrad.