Književno veče uz 39 godina od smrti književnika i nobelovca Iva Andrića

12. marta 2014. 058.ba

Knjiga Kapetanova sablja

PREDSTAVLjANjE ZBIRKE PRIPOVJEDAKA RADISAVA MAŠIĆA IZ FOČE

VIŠEGRAD – Narodna biblioteka „Ivo Andrić“, Dom kulture, Srpsko prosvjetno i kulturno društvo „Prosvjeta“ i Društvo ljubitelja pisane riječi „Most“ iz Višegrada u četvrtak, 13. marta, u maloj sali Doma kulture u Višegradu, sa početkom u 18 časova, organizuju književno veče, povodom 39-te godišnjice od smrti književnika i nobelovca Iva Andrića.

Besjetu o Ivu Andriću govoriće Dr. Danka Mitrović, a zatim će biti predstavljena zbirka pripovjedaka „Kapetanova Sablja“, Radisava Mašića, književnika, novinara i publiciste iz Foče.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,