Proljećno čišćenje grada

Opština Rudo - 31. marta 2014. 058.ba

Park u Rudom

RUDO – Komunalna policija opštine Rudo, zajedno sa KP „Usluga“ Rudo, organizuje akciju proljećnog uređenja grada. Akcija uređenja grada počeće 24.03.2014. a trajaće do 24.04.2014. godine.

Akcija obuhvata sljedeće aktivnosti na uređenju grada: čišćenje svih zelenih i javnih površina od svakodnevnih otpadaka, čišćenje i grabljenje zelenih površina duž ulica i parkova, proćišćavanje kanala za odvođenje površinskih voda duž ulica, uređenje zelene površine oko zgrade obdaništa kao i stambenih objekata na Jakovljevića brijegu, uređenje prilaznih puteva gradu, čišćenje oko poslovnih i stambenih objekata, popravka i zamjena klupa za sjedenje, sječa starih i dotrajalih stabala, zasijavanje novih travnatih površina i zasađivanje novih stabala.

Sve navedene poslove vršiće radnici KP “Usluga“ Rudo, a pranje ulica i radnici Vatrogasnog društva Rudo.

U sklopu akcije predviđeno je da dana 12.04.2014. godine komunalno preduzeće obezbjedi vozilo kako bi se izvršilo odvoženje prikupljenog otpada na gradsku deponiju.

Sva pravna i fizička lica dužna su da oko i ispred svojih objekata izvrše čišćenje zelenih površina i dvorišta u skladu sa Odlukom o komunalnom redu na području opštine Rudo ili će u suprotnom biti primjenjivane kaznene mjere Odluke o komunalnom redu.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: