Rogatičke rukometašice deklasirale Laktaše

23.03.2014.

ŽRK Rogatica - ženski rukometni klub

Rezultat sve govori

ROGATICA – Rukometašice Rogatice brzo su zaboravile prošlonedeljni poraz od Vrbasa i na svom terenu deklasirale ekipu Laktaša sa visokih 13 poena razlike, bilo je 26:13.

Od samog početka susreta domaći tim je nametnuo svoj tempo, stvorio solidnu razliku i ni jednog momenta nije dopustio gošćama da se razigraju.

Nakon prvog poluvremena već je bilo jasno ko je apsolutni favorit u ovo meču jer se na odmor otišlo sa rezultatom 15:8 za Rogatica.

I u nastavku meča domaće igračice su dominirale, čak su većim dijelom priliku dobile rukometašice sa manjom minutažom što su na najbolji način i iskoristile pa su na kraju napravile dvostruku razliku, a kakav je učinak gošći bio u drugom poluvremenu govori podatak da su postigle samo pet golova.

ŽRK Rogatica – ŽRK Laktaši 26:13 (15:8)

Sportska dvorana u Rogatici.
Gledalaca:100.
Sudije: Ivana i Tijana Martinović (Teslić).
Delegat: Mile Močević (Banjaluka).
Isključenja: Rogatica 8 minuta, Laktaši 4 minuta.
Sedmerci: Rogatica -, Laktaši 10 (4).

Rogatica: Radmilović (12 odbrana), S.Kačarević 1, Gogić, Kulić 9, A.Delić 6, Hršum, Marijanović, T.Delić 1, S.Cvijetić (4 odbrane), Rakić 4, San.Kačarević, Nerić, Janković 5.

Laktaši: Vukosavljević (7 odbrana), Došen 2, Bilčar, Damjanović 2, Novaković 1, Savić, Jović, Grbić 2, Popović, Kajtez, Milunović 1, Ožegović 1.