Tešanovićeva otvorila finalni turnir Kupa Srpske za žene u rukometu

SRNA - 01. marta 2014. 058.ba

Rukomet

ROGATICA – Ministar porodice, omladine i sporta Republike Srpske Nada Tešanović otvorila je danas u Rogatici finalni turnir Kupa Republike Srpske za žene u rukometu na kojem učestvuju četiri ekipe.

Tešanovićeva je na svečanosti pozdravila prisutne u ime Vlade Srpske i resornog ministarstva, te poželjela da na turniru pobijede najbolje.

Ona je rekla da je rukomet lijep sport i da bi rukometašice trebalo da postignu dobre rezultate, te da svojim uspjesima prenose slavu Republike Srpske.

Tešanovićeva je izrazila nadu da će rukometašice iz Rogatice imati bolje uslove za treniranje, ocijenivši da lokalna dvorana nije baš najbolja za treniranje i da bi je trebalo poboljšati.

Načelnik opštine Rogatica Tomislav Puhalac izrazio je nadu da će ovaj sportski događaj biti još jedan podsticaj da se što više djece bavi sportom u ovoj lokalnoj zajednici.

Na finalnom turniru Kupa Republike Srpske za žene u rukometu nastupaju ekipe „Rogatica“, „Mira“ Prijedor, „Jedinstvo“ Brčko i „Borac“ Banjaluka.

Pobjedniku Kupa pripašće pehar i medalje.

Prethodno su Tešanovićeva i Puhalac u zgradi Skupštine opštine razgovarali o razvoju sportske infrastrukture, a sastanku je prisustvovao i poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Zoran Đerić.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,