Nove knjige Narodnoj biblioteci od profesora Radovića

Opština Rogatica - 24. априла 2014. 058.ba

Nove knjige za Rogaticu

ROGATICA – Novih 359 knjiga je poklon prof. dr Rajka Radovića, profesora na Fakultetu poslovne ekonomije u Bjeljini, i njegove saradnice mr Nataše Bosiočić.

Zajedno sa prethodnim poklonom koji je činio 262 knjižne jedinice, ukupan broj novih poklonjenih knjiga čini 621 knjižna jedinica, odnosno više od 350 novih naslova. I ovaj put se radi najviše o stručnoj literaturi iz ekonomskih nauka, tako da se može reći da je fond stručne literature iz ove oblasti u Narodnoj biblioteci Rogatica kompletiran.

Posebnu pažnju zavređuju doktorska disertacija i magistarski rad, kao i knjige čiji je autor ili koautor darodavac, koji će obogatiti knjižni fond Zavičajne zbirke biblioteke.

Prof. dr Rajko Radović je istaknuti ekonomski stručnjak, koji je ujedno i ovlašćeni revizor i procjenitelj, i vlasnik revizorske kuće Revidere iz Bjeljine. Ima u poklonu i nekoliko istoriografskih i djela beletristike. Polako postaje tijesan prostor za fondove Narodne biblioteke Rogatica.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: , ,