Aktivnosti KUD-a „Prosvjeta“ Rudo

22. маја 2014. 058.ba

KUD Prosvjeta Rudo

RUDO – Organizator kulturno-umjetničkih aktivnosti KUD „Prosvjeta“ Rudo Ilija Arsić danas je iznio dio planiranih aktivosti za jun mjesec.

„KUD ‘Prosvjeta’ Rudo jako dobro radi i imamo dosta obaveza koje planiramo da obavimo. Već 07.06.2014. godine idemo na međunarodnu smotru folklora u Mojkovac (Crna Gora), gdje sa KUD-om „Vesna“ iz Mojkovca imamo dugogodišnju saradnju.
Dan nakon toga, 08.06.2014. imamo i planiran nastup u MZ Štrpci (Opština Rudo), povodom slave crkve sv. Trojice. U programu će učestvovati grupe folklorne sekcije Bijelo Brdo i Štrpci i etno grupa. Takođe ćemo učestvovati i na međunarodnoj smotri folklora 21.06.2014. koja će biti održana u Višegradu.

KUD ‘Prosvjeta’ Rudo je 2011. godine učestvovalo i u Bugarskoj, u gradu Kiten, gdje je učestvovalo 30 zemalja iz Evrope, a preko 200 KUD-ova. Samo još moram dodati da je nosilac svih aktivnosti KUD ‘Prosvjeta’, CKPD ‘Prosvjeta’ Rudo na čijem čelu je direktor Ilija Lučić“ – istakao je Ilija Arsić.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: , ,