Višegradski srednjoškolci posjetili Radio Višegrad

08. maja 2014. 058.ba

Srednjoškolci u Radio Višegradu

PRAKTIČNI ČAS O MEDIJIMA I NOVINARSTVU

VIŠEGRAD – Realizujući praktični dio nastave o medijima i novinarstvu danas su učenici drugog razreda ekonomskog smjera Srednje škole „Ivo Andrić“ iz Višegrada posjetili Radio Višegrad.

U razgovoru za rukovodstvom, novinarima i tehničarima ovog lokalnog javnog informativnog servisa srednjoškolci su se upoznali sa procedurom prikupljanja vijesti i informacija, uređivanjem informativnih i drugih emisija i zakonskom regulativom iz ove oblasti.

Srednjoškolci u Radio Višegradu

Najveće interesovanje višegradski srednjoškolci su pokazali za muzički dio programa, kao i za proces proizvodnje i emitovanja radio programa, oprobavši se praktično kao tonci, spikeri i voditelji u novim prostorijama Radio Višegrada.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,