Dragan Grabovac u „Sjemeću“ i „Magliću“

Tekst i foto: Sreten Mitrović - 08. jula 2014. 058.ba

ŠG Sjemeć-direktori

ROGATICA – Vršilac dužnosti generalnog direktora JP „Šume Republike Srpske“ Dragan Grabovac sa izvršnim direkotorom za plan i analizu i informacionu tehnologiju Borisavom Lazićem i izvršnim direktorom za proizvodnju Milanom Tepićem, boravio je danas, 8. jula, u prvoj radnoj posjeti ŠG „Sjemeć“ u Rogatici.

Cilj posjete bio je sagledavanje izvršenje proizvodnog i finansijskog plana ovog u porodici „Šuma RS“ jednog od najuspješnijih kolektiva sa osvetom na prvih šest mjeseci tekuće godine.

– U razgovoru sa direktorom Gazdinstva Miloradom Jagodićem i uvidom u poslovne knjige, došli smo do zaključka da „Sjemeć“ nastavlja sa dobrim rezultatima kako u izvršenju proizvodnog tako i finansijskog plana. Izvršavaju se i sve zakonske i druge obaveze prema radnicima i lokalnoj i široj društvenoj zajednici. Bilo bi dobro da je ovakvo stanje i u drugim gazdinstvima i ostalim segmentima u Javnom preduzeću. Pokušaćemo da na primjeru „Sjemeća“, uz povećani i odgovorniji rad svih u lancu od uprave Preduzeća do posljednjeg radnika, stvorimo uslove da svi subjekti stanu na „zelenu granu“, a to će reći da se obezbijedi pozitivno finansijsko poslovanje uz izvršenje proizvodnih planova, reče direktor Grabovac.

Pored „Sjemeća“ direkotr Grabovac sa saradnicima danas je sa istim ciljem boravio i u ŠG „Maglić“ u Foči.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,