Od 22. do 26. jula u Ivanjici pionirsko Balkansko prvenstvo za odbojkašice

22. јула 2014. 058.ba

Odbojka

UZ SELEKTORA ĐERIĆA ZA BiH NASTUPAJU TIJANA NEDIĆ I STANA BARANAC

VIŠEGRAD – Pionirska selekcija odbojkašica Bosne i Hercegovine od 22. do 26. jula učestvuje na Balkanskom prvenstvu koje se održava u Ivanjici, na kome pored Bosne i Hercegovine nastupaju i pionirke Albanije, Bugarske, Rumunije, Turske i Srbije.

Vršilac dužnosti selektora pionirki Bosne i Hercegovine Slavko Đerić, među 12 najboljih uvrstio je i dvije višegradske mlade odbojkašice – Tijanu Nedić i Stanu Baranac.

Odlasku na Balkansko prvenstvo predhodile su petodnevne pripreme u Vogošći, a odlazak višegradskih odbojkašica i selektora Đeriča finansijski je pomogla opština Višegrad.

Pored višegrađanki za pionirke BiH nastupaju: Edna Bogdanić, Džana Obuća, Ivana Radović, Jelena Lukić, Sara Vučković, Viktorija Vidović, Džana Ćosić, Barbara Celar, Ivana Miletić i Eda Muhamedović.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: , , ,