Zakazana 13. redovna sjednica Skupštine opštine Novo Goražde

01. jula 2014. 058.ba

Zgrada Opstine Novo Gorazde

ENGLEZI GRADE MINI HIDROELEKRTANU

NOVO GORAŽDE – Trinaesta redovna sjednica Skupštine opštine Novo Goražde zakazana je za 4. juli. Između ostalog odbornici će razmatrati Izvještaje o radu i finansijskom poslovanju „Doma zdravlja“, koji se duže vremena suočava sa problemima zbog nagomilanih dugova.

Na dnevnom redu je i Izvještaj o izvršenju Budžeta Opštine Novo Goražde za 2013. godinu, A bez sumnje veliku pažnju odbornika privući će inicijativa kompanije „Aliquantum PLC“ iz Londona za zaključenje ugovora o izgradnji mini hidroelektrane instalisane snage do 250 kw na teritoriji ove opštine.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,