Sportisti iz Čajniča otputovali na 51. MOSI u Novom Pazaru

06. avgusta 2014. 058.ba

Cajnice ide na MOSI

ČAJNIČE – Učesnici 51. Međuopštinskih omladinskih sportskih igara (MOSI) u Novom Pazaru su i sportisti iz Čajniča koji su jutros u 10,00 časova krenuli za Novi Pazar. Sportovi u kojima će se takmičiti su mali fudbal i košarka.

Čajničani će utakmice u malom fudbalu odigrati sa Pračom i Prijepoljem dok će u košarci utakmice biti odigrane sa Novim pazarom, Pribojom i Goraždem.

– „Danas smo ispratili dvije ekipe sportista. Otišla je ekipa košarkaša od kojih očekujemo visok plasman, bar među prve četri ekipe, a takođe su otišli i fudbaleri koji će se takmičiti u malom fudbalu od kojih takođe očekujemo dobre rezultate“ – rekao je načelnik opštine Čajniče Goran Karadžić.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: