Djeca uživala u rafting kampu

SRNA - Aleksandra Janković - 03. октобра 2014. 058.ba

Djeca iz Foce u rafting kampu

FOČA – Dječiji vrtić „Čika Jova Zmaj“ iz Foče organizovao je za 66 mališana jednodnevni izlet u rafting kamp „Tri vodenice“ na rijeci Drini, koji je dio rafting kompleksa Bastasi.

Djeca uzrasta od tri do šest godina uživala su u prelijepom prirodnom ambijentu i u bogatom obrazovno-zabavnom programu, koji su organizovali vaspitači.

Mališanima je održano predavanje o rijekama i planinama ovog kraja, te o značaju očuvanja prirode, a najzanimljiviji dio izleta bio je takmičarski poligon.

Djeca su pokazala snalažljivost u savladavanju različitih prepreka, te koncentraciju u trčanju sa jastučetom na glavi i nošenjem jajeta u kašici.

Prema riječima vaspitača, djeca su se posebno oduševila vožnjom autobusom u dvadesetak kilometara udaljeni kamp, jer je većini to bio prvi put da sjednu u ovu vrstu prevoza.

Izlet u rafting kamp „Tri vodenice“ organizovan je juče u okviru obilježavanja Nedjelje djeteta.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: