Rogatičke rukometašice napustile i Trebinje pjevajući

30.11.2014.

ZRK Leotar - ZRK Rogatica

Jesenja titula zimuje u Rogatici

ROGATICA – Rukometašice Rogatice gaze sve redom. I nakon susreta protiv Leotara „malene“ ne znaju za poraz, zabijležena je šesta vezana pobjeda pa će jesenja titula definitivno zimovati u Rogatici.

Koliko su bile ubjedljive u gradu na Trebišnjici govori i krajnji rezultat i trijumf sa velikih sedam poena razlike, bilo je 15:22.

– Nastavili smo sa odličnim partijama i protiv Trebinjki. Od početka susreta smo nametnule svoj stil igre, čvrsto u odbrani i efikasno u napadu, i domaći sastav nam ni jednog momenta nije uspio parirati. Pokazale smo definitivno da je naš tim trenutno najbolji u prvoligaškom karavanu RS. Iako nam je ostao još jedan susret prije zimskog odmora, jer ćemo narednog vikenda u našoj dvorani dočekati Laktaše, već smo obezbjedile šampionsku titulu prvog dijela prvensta. Kruna je to odličnog rada jedne sjajne generacije. Vjerujemo da će tako biti i na kraju prvenstva jer zacrtani cilj je osvajanje prvog mjesta i plasman u BH elitu – rekla je Divna Janković jedna od najboljih među najboljim rogatičkim rukometašicama.