Usvojen nacrt budžeta za 2015. godinu

26. новембра 2014. 058.ba

Novo Gorazde

NOVO GORAŽDE – Odbornici Skupštine opštine Novo Goražde, na 16. redovnoj sjednici, usvojili su Nacrt Plana budžeta ove lokalne zajednice za 2015. godinu u iznosu od 1.648.950 maraka, što je za 3,5 odsto manje u odnosu na budžet u 2014. godini.

Usvojeni Nacrt Plana budžeta upućen je na javnu raspravu do narednog skupštinskog zasjedanja, do kada se očekuje i saglasnost Ministarstva finansija Vlade Republike Srpske.

Na sjednici su utvrđene i smjernice za rebalans ovogodišnjeg opštinskog budžeta.

Odbornici su podržali inicijativu načelnika opštine Novo Goražde, Dalibora Neškovića da se na dijelu magistralnog puta kroz ovu opštinu, u blizini osnovne škole, postave usporivači saobraćaja, kako bi se izbjegle saobraćajne nezgode u kojima stradaju djeca.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: