Na redu odloženi meč Rogatice protiv Laktaša

12.12.2014.

ZRK Rogatica

Potvrda jesenje titule

ROGATICA – Nakon što je protekle sedmice odložen meč prvoligaškog karavana RS za rukometašice između lidera na tabeli Rogatice i Laktaša, takmičarska komisija je naložila da se ovaj susret odigra narednog vikenda.

“Malene“ žele da se ovom prilikom na najbolji način oproste od vjernih navijača pred zimsku pauzu.

– U potpunosti smo ispunile što je planirano pred start prvenstva. Ostvarile smo maksimalan učinak od šest pobjeda i ostalo je samo da savladamo Laktaše i potvrdimo da smo i definitivno najbolji sastav prvoligaškog karavana RS. Sa maksimalnim učinkom bi uknjižile 21 bod, tri više od drugoplasiranog Broda i šest od Knežopoljke koji su nam i direkti konkurenti u borbi za osvajane prvog mjesta. Ne potcjenjujemo naše gošće ali ipak naš tim je u ovom trenutku mnogo bolji od ekipe Laktaša. Bez obzira na sve igraćemo svoju igru maksimalno angažovano u napadu i odbrani što nam je bila odlika i u dosadašnjem dijelu prvensta. Želim da pružimo dobru partiju i još jednom zadovoljimo ukuse naših vjernih navijača koje očekujemo u velikom broju na tribinama, sa kojim ćemo po završetku susreta proslaviti novu pobjedu i jesenju titulu – istakla je najbolja rogatička rukometašica Dejana Kulić.

Susret između rukometašica Rogatice i Laktaša na programu je u nedelju 14. decembra, sa početkom u 17 časova u rogatičkoj sportskoj dvorani.