Uspjeh ŽRK Rogatica

07.12.2014.

ZRK Rogatica

ROGATICA – Iako zbog nedolaska gostujuće ekipe iz Laktaša na odgođenu prvenstvenu utakmicu, malene iz ekipe ŽRK Rogatica ubjedljivo su osvojile prvo mjesto u Prvoj ženskoj rukometnoj ligi Republike Srpske.

Malene iz gradića sa Rakitnice u jesenjem dijelu prvenstva ne očekivano zbog mnogo čega, u šest utakmica, bez i jednog neriješenog rezultata i izgubljenog susreta, osvojile su 18 bodova sa omjerom broja datih i primljenih golova 141:106, i stale na čelo tabele u ligi.

Iza Rogatičanki je ekipa ŽRK Knežopoljka sa odigranih svih sedam utakmica iz kojih je sakupila 15 bodova, dok su fenjeraši ekipa Radnika i Borja iz šest utakmica osvojile svegapo tri boda.

I dok malene iz Rogatice slave uspješnu jesen, na upravi kluba i treneru Zoranu Zečeviću je obaveza da u drugom, proljećnom, dijelu prvenstva stvore uslove koji će omogućiti uspješan nastavak pohoda ka premijer ligi BiH. Malene predvođene Dejanom Kulić, gol geterom ekipe i jednim od najboljih pojedinaca u ligi, obećavaju da neće zakazati.