Predstavljanje Višegrada na 37. Sajmu turizma u Beogradu

TO Višegrad - 23. februara 2015. 058.ba

Visegrad na Sajmu turizma

VIŠEGRAD – Turistička organizacija Višegrad predstavila je aktuelnu turističku ponudu opštine Višegrad na 37. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, koji je održan u periodu od 19. do 22. februara 2015. Višegrad je predstavljen u okviru zajedničkog štanda Turističke organizacije Republike Srpske. Ovogodišnji sajam turizma održan je pod sloganom „iskoristi trenutak“, a ukupno je predstavljeno 1100 izlagača iz 50 zemalja. Ovogodišnji partner sajma bio je Abu Dabi. Uz Sajam turizma, paralelno su održane još tri manifestacije – Sajam opreme, hotelijerstva i ugostiteljstva, Sajam vina i Sajam suvenira.

Po riječima direktorice Turističke organizacije Višegrad, gospođe Olivere Todorović, ovogodišnji sajam karakteriše izuzetan broj posjetilaca, a veliko interesovanje iskazano je za Višegrad i njegove turističke atrakcije. Na ovogodišnjem sajmu turizma svoje aktivno učešće uzeli su i predstavnici turističkih i ugostiteljskih preduzeća iz Višegrada, „Andrićev konak“, „Andrićgrad“, „Polaris“, „Aura“, „Anika“.

Dio turističke ponude Višegrada takođe je paralelno bio predstavljen i na štandu Međunarodne organizacije SWG, u sklopu predstavljanja prekogranične regije „Drina-Tara“.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,