Učešće na međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

SRNA - Jovana Borovčanin - 12. фебруара 2015. 058.ba

Visegrad flayeri za turizam

VIŠEGRAD – Turistička organizacija Višegrada predstaviće se na 37. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, koji će biti održan od 19. do 22. februara.

„Turistička organizacija će i ove godine promovisati kulturno–istorijske znamenitosti Višegrada, ali i novi prospekt grada na Drini, kao i ponude lokalnih ugostitelja i smještajnih kapaciteta“, potvdrila je za Srnu direktor ove organizacije Olivera Todorović.

Ona ističe da je za ovogodišnji sajam štampana brošura, koja će pokušati da zadrži turiste koji dođu u Višegrad, a ne samo da budu gosti u prolazu.

„U brošuri se nalazi turistički kompleks Andrićgrada, atraktivne vožnje brodovima na Drini, posjete višegradskoj banji, kao i objekti koje vezujemo za vjerski turizam“, kaže Todorovićeva.

Na prošlogodišnjem sajmu turizma u Beogradu brojni posjetioci su pokazali interesovanje za Višegrad, a posebno za novi kompleks Andrićgrad.

Na ovogodišnjem sajmu turizma u Beogradu očekuje se 1.100 izlagača iz rekordnog broja zemalja.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,