Rukometaši Višegrada razočarali u utakmici za plasman u Prvu ligu RS

25. маја 2015. 058.ba

RK Visegrad

GLASINAC PRVOLIGAŠ

VIŠEGRAD – U odlučujućoj utakmici Druge lige RS-grupa istok, koja je igrana u nedelju u Gradskoj dvorani u Višegradu, domaći rukometaši nisu uspjeli savladati Glasinac.

Znatno mlađi rukometaši iz Sokoca prikazali su tehnički dotjeraniju i efikasniju igru što je rezultiralo pobjedom od 19:25, poluvrijeme 8:14 za Glasinac.

Tako su se Sokočani direktno plasirali u Prvu rukometnu ligu Republike Srpske.

Višegrađanima ostaje da žale što nisu iskoristili šansu domaćeg terena za još jedan trijumf. Ali pitanje je i da su pobjedili da li bi mogli pristupiti društvu najboljih rukometaša Srpske.

Naime, u prošlogodišnjem prvenstvu rukometaši Višegrada su ostvarili taj plasman, ali su zbog nedostatka finansijskih sredstava odustali od takmičenja u Prvoj ligi Republike Srpske.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,