Festival stvaralaštva mladih u Andrićgradu

08. avgusta 2015. 058.ba

Festival mladih u Andricgradu (4)

ANDRIĆGRAD – U petak veče, 7. avgusta, mladi Višegrada, Srebrenice i Jelaha, uz vršnjake iz Srbije i Engleske, na Trgu Nikole Tesle u Andrićgradu, u okviru kulturnog projekta „Potpuna sloboda istine“ izveli su muzičko scenski performans, pobravši aplauze brojne publike.

Festival mladih u Andricgradu (3)

U okviru ovog projekta, zamišljenog kao festival kulturnog stvaralaštva mladih, predhodno je održana fotografska radionica za mlade višegrađane, a u Domu kulture četrdesetak polaznika Ljetne škole Narodne biblioteke „Ivo Andrić“ iz Višegrada kroz dvije radionice upoznalo se sa tajnama lutkarstva.

Do nedelje, 9. avgusta u kompleksu Andrićgrada održaće se pozorišne, plesne i muzičke radionice.

Festival mladih u Andricgradu (1)

Glavna tema radionica je istina, sloboda, razumjevanje i jednakost.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,