U pripremi Osmi međunarodni limski biatlon Priboj-Rudo 2015.

Opština Rudo - 03. avgusta 2015. 058.ba

Limski biatlon

RUDO – Javna ustanova za turizam i sport Rudo i Turistička organizacija Priboj od 13. do 15. avgusta 2015. godine organizuju Osmi međunarodni limski biatlon.

Međunarodni limski biatlon je jedinstvena turistička manifestacija koja svake godine okuplja preko hiljadu učesnika iz Srbije, BiH i ostalih zemalja u okruženju. U okviru manifestacije organizuje se rafting, spust čamcima niz rijeku Lim u dužini od 33 km i rekreativna biciklistička trka na istoj dionici. Učesnici regate čamcima stižu do Setihova (BiH), mjesta gdje se Lim uliva u Višegradsko jezero, dok biciklisti od Priboja voze do Rudog. Posjetioci imaju priliku da uživaju u prirodnim ljepotama drinsko-limskog kanjona, koji predstavlja jednu od rijetkih netaknutih prirodnih oaza u Evropi, idealno mjesto za psiho-fizički odmor i druženje sa prirodom.

Pored raftinga i biciklizma u okviru manifestacije su predviđeni i drugi zabavni sadržaji za posjetioce.

Kao i prethodnih godina i ove su organizatori za sve ljubitelje raftinga i biciklizma obezbjedili mogućnost iznajmljivanja opreme za rafting po povoljnim cijenama kao i mogućnost učešća sa vlastitom opremom uz plaćanje kotizacije.

Pored opreme, organizatori obezbjeđuju prevoz i obrok za učesnike biatlona.

Za dodatne smjenice oko načina prijave, obavezne dokumentacije i načina plaćanja svi zainteresovani treba da se jave:
JAVNOJ USTANOVI ZA TURIZAM I SPORT RUDO na Tel/Faks: 058/711-751, mobilni 066/822-072 ili e-mail: orarudo@teol.net i rudosport@spinter.net najkasnije do 10. avgusta 2015.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,