Za prvačiće pokloni

01. septembra 2015. 058.ba

Djaci prvaci u Cajnicu

ČAJNIČE – Nastava u novoj školskoj godini počela je i u Čajničkim školama. U školske klupe osnovne škole „Jovan Dučić“ prvi put je sjeo 31 đak.

Kao uspomenu na prvi školski dan, načelnik opštine Goran Karadžić, uručio je danas, svim prvačićima ugodan poklon u školskom priboru.

Djaci prvaci u Cajnicu 2

„S obzirom da je danas početak školske godine, potrudili smo se da im prvi dan u školu čestitamo dodjelom skromnih poklončića, kako bi ih obradovali a time i motivisali da steknu što čvrću volju za učenjem. Takođe ćemo se potruditi da đacima koji su udaljeni od škole obezbjedimo prevoz, a djeci koja nisu u mogućnosti da obezbjede sve za školu izaći ćemo u susret. Svaki poklon za mališane znači mnogo, jer djecu uvijek najviše obraduju sitnice. Želim im puno uspjeha i sreće u daljem radu“-rekao je načelnik Goran.

Pedagog škole se zahvalila i istakla da svaki poklon djeci znači mnogo, pogotovo što je za njih sve novo, a time i zanimljivo. Takođe je naglasila da je Ministarstvo prosvjete i kulture i ove godine obezbjedilo besplatne udžbenike za učenike prvog i drugog razreda.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: