Spot o ljepotama Nacionalnog parka Sutjeska [VIDEO]

02.02.2016.

OK Fest video

FOČA – Organizatori muzičkog Festivala “OK fest”, koji se ljeti održava u Nacionalnom parku Sutjeska, objavili su promotivni video-spot u kojem su predstavljene prirodne ljepote i bogati turistički sadržaji ovog parka.

Biciklizam, planinarenje, rafting, jahanje, kampovanje, posjeta prašumi Perućici i uživanje u domaćoj gastro ponudi, samo su neki od razloga zašto vrijedi posjetiti ovu jedinstvenu prirodnu oazu, navode organizatori “OK festa” u najavi spota.

Direktor “OK festa” Dubravko Suvara rekao je da su snimanjem spota željeli da pokažu samo dio onoga što Nacionalni park “Sutjeska” nudi, te da kadrovima motivišu mnoge da dođu u ovaj park.

On je naglasio da ovaj festival, osim muzičkog programa, nudi brojne sadržaje usmjerene ka razvoju i promociji ovog bisera prirode.

“Organizacijom `OK festa` pokazali smo da je Nacionalni park `Sutjeska` idealna destinacija za mlade jer, osim dobre muzike i zabave na Festu, izuzetan utisak na posjetioce ostavlja jedinstven prirodni ambijent u kojem se Festival realizuje, što i jeste bio naš cilj. Park odlikuje izuzetno prirodno bogatstvo i ponuda, koji su naša inspiracija u svemu što radimo i cilj nam je da mladima iz cijelog regiona približimo ovaj prostor, te da ih upoznamo sa svim ljepotama i sadržajima koji ih tamo očekuju”, rekao je Suvara.

Spot je urađen zajedno sa marketing agencijom “Mania” iz Banjaluke, koja je ranije na području Sutjeske snimila spotove za grupe “Sopot” iz Banjaluke, “Ortodoks Kelts” iz Beograda i “Fresno” iz Brazila.

Režiser spota Dajan Javorac kaže da je Nacionalni park “Sutjeska” za ovu agenciju postao jedno od omiljenih lokacija za snimanje, te da im je prethodno iskustvo dosta pomoglo u pripremi promotivnog spota.

Iz “OK festa” ističu da će spot biti korišćen u promotivne turističke svrhe, sa namjerom unapređenja i promocije turističke ponude Nacionalnog parka “Sutjeska”, te povećanja broja posjeta turista ovom izuzetnom prirodnom i turističkom resursu.