U Bečiće putovala i djeca iz Čajniča

21. juna 2016. 058.ba

Becici

ČAJNIČE – Na sedmodnevni odmor u Bečiće putovalo je i 9 djece iz Čajniča, u organizaciji Centra za socijalni rad Čajniče, koji realizuje projekat Socijalizacija djece Republike Srpske 2016″.

Sa mališanima iz Čajniča, putovalo je i dvoje djece iz boračkih porodica-kažu iz Centra.

Prema njihovim rječima, kategorije djece koja kontinuirano učestvuju u projektu su djeca iz socijalno ugroženih porodica, korisnika prava iz socijalne i dječije zaštite, djeca iz višečlanih porodica, iz porodica boračke populacije, djeca sa posebnim potrebama i hroničnim zdravstvenim smetnjama.

Cilj projekta “Socijalizacija djece Republike Srpske” je zadovoljavanje razvojnih potreba djece, razvijanje osjećaja empatije, pripadnosti vršnjačkoj grupi i afirmacija dječijih potencijala-rekli su iz Centra.

Djeca su boravila u hotelu „Užice“ u Bečićima od 5. do 14. juna ove godine.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,