Višegrad posjetila delegacija ruskih turoperatera iz Nižnjeg Novgoroda

TO Višegrad - 04. juna 2016. 058.ba

Turoperateri iz Rusije

VIŠEGRAD – U okviru studijskog putovanja po Republici Srpskoj, Višegrad je juče posjetila delegacija ruskih turoperatera iz Nižnjeg Novgoroda, na čelu sa Jurijem Smorodovim, direktorom centra za saradnju Nižnjeg Novgoroda sa Republikom Srpskom.

Svrha posjete bila je upoznavanje ruskih turističkih radnika sa turističkom i ugostiteljskom ponudom Višegrada, a sve u cilju približavanja Republike Srpske i njenih turističkih atrakcija tržištu regije Nižnji Novgorod, koja broji preko 4 miliona stanovnika. U okviru posjete Višegradu delegacija je obišla višegradsku ćupriju, kao i kompleks Andrićgrad sa Andrićevim institutom. Predstavnici ruskih turističkih agencija posebno su iskazali interesovanje za mogućnost krstarenja rijekom Drinom na relaciji Višegrad – Perućac, uz obilazak Višegrada, kao i Nacionalnog parka Tara u Srbiji.

Organizator studijskog putovanja je Turistička organizacija Republike Srpske, čiji su predstavnici za ovu sezonu najavili posjetu još jedne studijske grupe sa ruskog tržišta.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: