I SNS podržava kandidata SNSD-a za načelnika opštine Višegrad

SRNA - Jovana Borovčanin - 24. avgusta 2016. 058.ba

Sns snsd

VIŠEGRAD – Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Višegrad Pero Petrović i predsjednik višegradskog odbora SNS-a Miladin Milićević potpisali su sporazum o zajedničkom nastupu ovih političkih partija koji podrazumijeva podršku kandidatu SNSD-a za načelnika opštine Višegrad Mladenu Đureviću.

„Podrška Đureviću svakog dana se povećava, a to potvrđuje i potpisivanje ovog sporazuma“, rekao je Petrović.

On je dodao da SNSD u Višegradu osnaženo ulazi u izbornu kampanju, te naglasio da će kandidat za načelnika opštine Višegrad Mladen Đurević ostvariti sigurnu pobjedu.

Predsjednik Opštinskog odbora SNS-a Višegrad Miladin Milićević rekao je da ova stranka pruža podršku Đureviću s ciljem da Višegrad bude opština u koju će se rado dolaziti.

„Imamo sličan program kako da unaprijedimo i razvijamo ovu opštinu, ali i kako da riješimo probleme građana Višegrada i to nas je najviše opredijelilo da podržimo ovog kandidata“, dodao je Milićević.

Đurević je rekao da je veoma zadovoljan zbog potpisivanja koalicionog sporazuma sa predstavnicima SNS-a.

„Ovo je još jedna stranka koja je odlučila da podrži kandidata SNSD-a za načelnika opštine Višegrad, a ranije smo potpisali sporazum sa DNS-om i Socijalističkom partijom“, napomenuo je Đurević.

On je dodao da Višegrad zaslužuje bolje, a da to ova koalicija i želi.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , , ,