Najljepša dvorišta i balkoni

29. avgusta 2016. 058.ba

1 DANA

ČAJNIČE – Već dugi niz godina u Čajniču se bira najurđenije dvorište i balkon. Izbor je završen dodjelom šest nagrada i diploma za najbolje učesnike. Za najljepše dvorište proglašeno je ono u vlasništvu Dane Borović, dok je drugo mjesto pripalo Marijani Mašić, a treće Mariji Aksentijević.

„Prilikom odlaska kod porodice Borović shvatili smo da u objektiv našeg fotoaparata jednostavno ne može da stane sva ljepota koju čovjek u tom dvorištu vidi, čuje i osjeti-naglasili su članovi komisije.

2 MASIC

Dodajući da je ovo dvorište imalo sve elemente koje vrednuju u akciji: svježinu, raznovrsnost, urednost i kreativnost.

„Primijetili smo da se svakom kutku i svakom detalju prilazilo sa ljubavlju i velikim strpljenjem“-kažu oni.

3 AKSENTIJEVIC

Za najljepši balkon prvo mjesto osvojila je Olivera Stojanović, drugo mjesto pripalo je Ivani Đerić, a treće mjesto zauzela je Vesna Milović.

Najboljima su uručene nagrade i diplome, koje im je uručio načelnik opštine Goran Karadžić.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: