Uz smjenu načelnika i u Rogatici [FOTO]

Tekst i foto: Sreten Mitrović - 09. novembra 2016. 058.ba

jagodic-novi-nacelnik-u-rugatici-2

ROGATICA – Uz obećanje da će sa svojim timom u kome dominiraju mladi, stručni i sposobni kadrovi nastojati da bude što je moguće više u službi svih građana opštine, Milorad Jagodić (SNSD) novoizbarani načelnik preuzeo je danas, 9. novembra, dužnost načelnika opštinu od dosadašnjeg načelnika Tomislava Puhalca (SDS).

jagodic-novi-nacelnik-u-rugatici-1

U zapisniku o primopredaji, koga su u ime novoizabranog načlnika „ovjerili“ Ljubiša Tomić i Andrijana Nešković, a u ime dosadašnjeg načalnika Olivera Perović, dosadašnji načalnik novoizabranom predao je opštinu kroz 18 dokumenata počev od izvještaja o poslovima u kabinetu i budžetskom kretanju do izvještaja o radu Teritorijalne vatrogasne jedinice sa stanjem na dan 9, novembra tekuće godine.

jagodic-novi-nacelnik-u-rugatici-4

Predajući i ključeve od zgarde opštine, dosadašnji načelnik, uz prijateljski stisak ruke, poželio je novom puno uspjeha u radu na korist i zadovoljstvo svih građana opštine uz obećanje da stoji na raspolaganju da eventualno pomogne kod rješavanja ranije započetkih ili novih projekata na kojim bude radio novi načelnik i njegovi saradnici.

jagodic-novi-nacelnik-u-rugatici-3

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,