„Ikonić Komerc“ d.o.o. Rogatica: zadovoljan radnik – uspješno preduzeće

31.12.2016.

ikonic-1

ROGATICA – Preduzeće „Ikonić Komerc“ iz Rogatice jedno je od najuspješnijih preduzeća sa ovih prostora na polju primarne i finalne obrade drveta. Zapošljava preko 80 radnika i olakšava egzistenciju mnogim porodicama. Znajući da su radnici jedna od najvažnijih karika uspješnog poslovanja, vlasnik „Ikonić Komerca“ Duško Ikonić za njih je organizovao određene aktivnosti, u duhu predstojećih praznika.

ikonic-2

Prvo su obradovani najmlađi – djeca radnika, za koju je danas u podne u prostorijama preduzeća organizovan prijem. Druženje je posebno zanimljivim učinio Djed Mraz, koji je djeci podijelio novogodišnje paketiće, kao dar preduzeća.

Zatim je za njihove roditelje – radnike „Ikonić Komerca“, priređen svečani ručak. Da na radnicima ne bi trebalo štedjeti, pokazala je i trpeza sa mnogim tradicionalnim jelima, ali i mesom mangulice.

ikonic-3

Duško Ikonić tvrdi da uspješnog preduzeća nema bez zadovoljnih radnika i stoga se u „Ikonić Komercu“ upravo insistira na poštovanju radnika i kvalitetnim međuljudskim odnosima, radi opšteg zadovoljstva i uspjeha. Ovom prilikom, svim prijateljima, sugrađanima i poslovnim partnerima poželio je srećne novogodišnje i božićne praznike, zdravlje, sreću i uspjeh u 2017-oj godini.