Višegrad na sajmu turizma u Tel Avivu

SRNA - Jovana Borovčanin - 04. februara 2017. 058.ba

Olivera Todorovic

VIŠEGRAD – Turistička organizacija opštine Višegrad predstaviće potencijale ove opštine na Sajmu turizma u Tel Avivu, u Izraelu, koji počinje 7. februara.

Direktor opštinske Turističke organizacije Olivera Todorović rekla je da će se Višegrad u najboljem svjetlu predstaviti stranim turistima.

„Višegrad ima šta da ponudi izraelskim turistima, to je, prije svega, netaknuta priroda, a Višegrad sa rijekom Drinom odiše netaknutom prirodom i prirodnim ljepotama. Osim toga, tu je i Andrićgrad, kao ostvarena vizija režisera Emira Kusturce, koji je izuzetno poznat u Izraelu i nadamo se da će sve to uticati na njihovo opredjeljenje da dođu u Višegrad“, dodala je Todorovićeva.

Ona je napomenula da je Turistička organizacija Republike Srpske nosilac ovih aktivnosti u saradnji sa senatorom Arijem Livneom, koji je omogućio besplatan štand turističkoj organizaciji Republike Srpske, Banjaluci i Višegradu.

Todorovićeva je najavila da će se Višegrad predstaviti, nakon Tel Aviva, na beogradskom Sajmu turizma.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,