Dom zdravlja „Vaso Pelagić“ dobio konačnu formu

28. марта 2017. 058.ba

dom-zdravlja-cajnice-1

ČAJNIČE – Članovi komisije za tehnički pregled objekata RS zajedno su sa načelnikom opštine Čajniče Goranom Karadžićem i direktorom Doma zdravlja Draganom Skokom posjetili Dom zdravlja, da bi se upoznali o završetku radova.

Iz komisije za tehnički pregled objekata RS, su rekli, da su radovi protekli po propisima i nema vidljivih nedostataka.

Načelnik opštine Čajniče Goran Karadžić je rekao, da je ovo mjesto značajno po mnogo čemu i zadovoljstvo nam je obezbijediti građanima što bolje uslove za život, te je dodao da je cilj opštine Čajniče da imaju zdravu populaciju.

On je naveo da je konačno završen ovaj projekat, koji je veoma važan za opštinu, te da je u realizaciji ovog projekta vrijednog 227.232 KM učestvovala Svjetska banka, resorno ministarstvo i opština Čajniče

Karadžić je naglasio da je opština u ovom projektu učestvovala sa 68.171,00 KM, sa dodatnim troškovima oko nadzora i praćenja, napominjući da budžet opštine ne dozvoljava velike mogućnosti za investiranje, ali da su ipak iznašli sredstva kako bi svojim sugrađanima pružili potpunu zaštitu.

„Ovo ulaganje je veoma važno, jer se na ovaj način Dom zdravlja stavlja u funkciju porodične medicine, a time se stvaraju bolji uslovi za ljekare i pacijente“, istakao je Karadžić.
Direktor Doma zdravlja Dragan Skoko je rekao da je ovo prva rekonstrukcija zgrade Doma zdravlja od izgradnje 1972. godine.

„Komisija nije imala primjedbe na izvedene radove, koje smo sproveli na renoviranju našeg Doma zdravlja, u narednom periodu slijedi i potpuno opremanje ambulanti“, naglasio je Skoko.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: