Čajnički dječak učestvovaće na turniru u Raveni

21. априла 2017. 058.ba

nemanja-bjelogrlic

ČAJNIČE – Dječak iz Čajniča, Nemanja Bjelogrlić, dobio je lijepo priliku da doživi nova životna i fudbalska iskustva. Bjelogrlić je na preporuku svog trenera u FK „Stakorina“ Konstantina Katane, dobio poziv FK „Breznica“ da bude dio njihovog tima na međunarodnom turniru u italijanskoj Raveni. Turnir „Evropski kup“ okupiće 48 ekipa iz Francuske, Velike Britanije, Irske, Češke, Austrije, Grčke, Belgije, Mađarske, Švedske, Portugala, Holandije, Hrvatske, Danske, Njemačke, Italije i drugih zemalja, i trajaće od 22.4. do 25.4. ove godine.

Trener Katana kaže:

„Pošto se izdvajao od druge djece po lijepom ponašanju, odličnom uspjehu u školi, najboljim igrama na svim turnirima i prvenstvu, htjeli smo da nagradimo našeg Nemanju da osjeti kakve su stvari preko granice, i u fudbalu i u druženju. Naši prijatelji iz Pljevalja su nam rado izašli u susret.“

Mladi Nemanja je kako sam kaže srećan i uzbuđen, jer to će biti veliko iskustvo i doživljaj za njega:

„Srećan sam i uzbuđen. Ovo će biti veliko iskustvo za mene. Prilika da budem dio jednog velikog turnira je sjajna i velika stvar. Takođe ovo je i odlična prilika da putujem upoznam druge zemlje, sretnem se sa različitim kulturama, jezicima, nacijama. Na neki način ovo je baš ono što fudbal čini sportom koji je više od igre. Presrećan sam što ću moći biti dio toga. Hvala svima na ukazanoj prilici, prije svih treneru Katani.“

Mi možemo reči samo, srećno!

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Dragan Kovačević

Iz Čajniča, rođen u Foči 1987, diplomirao u roku novinarstvo na Filozofskom Fakultetu Pale, stekao zvanje diplomirani novinar. Odličan u kreativnom pisanju.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Dragan Kovačević

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,