Opštinska uprava od 4. maja u Andrićgradu

29.04.2017.

100746

VIŠEGRAD – Višegradska opštinska uprava biće u četvrtak, 4. maja preseljena u Gradsku kuću u Andrićgrad, rekao je Srni načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević.

„Građanima će istog dana biti omogućeno da od 18.00 do 20.00 časova vide nove prostorije“, naveo je Đurević.

On je dodao da će radno vrijeme opštinske uprave, koja će od četvrtka raditi u Gradskoj kući u Andrićgradu biti isto, od 7.30 do 15.30 časova.

„Prednosti Gradske kuće su velike, a jedna od njih je info-pult koji nije postojao u staroj zgradi opštine. U info-pultu će raditi po jedan predstavnik iz svakog odjeljenja, tako da će stranke moći da dobiju informacije, stručnu pomoć, obrasce i sve ostalo“, naveo je Đurević.

On je naglasio da je jedna od novina čitač kartica, tako da će svi zaposleni morati da se registruju kada dolaze i odlaze sa posla, a obezbijeđen je i video-nadzor.

Đurević ističe da će u okviru Gradske kuće biti i šalter pošte, a radnici na pisarnici biće uniformisani.

U novu Gradsku kuću biće preseljena sva opštinska odjeljenja, osim Odjeljenja za inspekcije koje je preselilo u opštinske prostorije zgrade gdje je smješten Radio Višegrad.

Postojeća zgrada opštine u Višegradu, koja se nalazi u glavnoj ulici, predviđena je za policiju i kancelariju Agencije za identifikaciona dokumenta, evidenciju i razmjenu podataka.