Smijenjeni direktori tri ustanove

SRNA - Aleksandra Janković - 07. априла 2017. 058.ba

Foca panorama

FOČA – Godišnji izvještaji Muzeja Stare Hercegovine, Centra za socijalni rad i Apoteke Foča nisu dobili podršku lokalnog parlamenta, a direktori i članovi upravnih odbora ovih opštinskih ustanova razriješeni su dužnosti na današnjoj redovnoj sjednici Skupštine opštine.

Dužnosti su razriješeni direktor Muzeja Branka Dragičević, Centra za socijalni rad Ivana Vuković i Apoteke Goranka Mitrović, svi kadar SDS-a.

Podršku skupštinske većine dobili su izvještaji Centra za kulturu i informisanje, Turističke organizacije i Doma zdravlja.

U okviru informacije o poslovanju preduzeća u oblasti komunalnih usluga i vodosnabdijevanja, odbornici su većinom glasova donijeli odluku kojom je zadužen načelnik opštine Radisav Mašić da hitno sazove vanredne sjednice skupština akcionara preduzeća „Komunalac“ i „Izvor“.

Na skupštinama akcionara trebalo bi da se raspravlja o finansijskom poslovanju i radu rukovodnih organa ovih preduzeća, a načelnik je zadužen da nakon sjednice podnese informaciju odbornicima.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: