Radovi na lokalnom putu

04. maja 2017. 058.ba

put-prema-staronicima-1

ČAJNIČE – Šumsko gazdinstvo „Vučevica“ počela popravku lokalnog puta prema Staronićima. Pisali smo o lošem stanju puta od Mostine preko Staronića do Zaborka, naročito dijela u Katanskim vrelima.

Apeli seljana urodili su plodom, i od juče radnici Šumskog gazdinstva „Vučevica“ su na terenu, vrše nasipanje i popravke oštećene saobraćajnice.

put-prema-staronicima-2

Početak radova obećava, i najkrtičnije tačke već sada su u mnogo boljem stanju, ali lokalno stanovništvo se nada da će opravka biti nastavljena sve dok cijela dionica ne bude u optimalnom stanju. Ističu da su zahvalni upravi ŠG „Vučevica“ i nadaju se da se slični scenario neće ponoviti, da put neće biti opet oštećen i zapostavljen.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Dragan Kovačević

Iz Čajniča, rođen u Foči 1987, diplomirao u roku novinarstvo na Filozofskom Fakultetu Pale, stekao zvanje diplomirani novinar. Odličan u kreativnom pisanju.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Dragan Kovačević

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: