Maturantima dodijeljene diplome

22. јуна 2017. 058.ba

Srednja škola u Čajniču

ČAJNIČE – Maturantima Srednje škole „Petar Petrović Njegoš“ u petak su dodijeljene diplome.

Kao i svake godine oni koji su postigli odličan uspjeh nagrađeni su Vukovom poveljom i sa knjigom.

Razredni starješina Gimnazije Veselin Grbović, čestitao je svim učenicima završetak srednje škole i poželeo sreću i uspeh u daljem životu i školovanju.

Ovo je jedan od onih dana kada svi spoznajemo istinu, ja spoznajem istinu da vas više neću vidjeti ovdje u školskkim klupama, što mi je izuzetno teško i žao, ali takođe i vi spoznajete jednu drugu stranu istine da je ovo mjesto malo za vas i da će vas putevi odvesti u neke druge gradove“- rekao je Grbović.

On je dodao da oni koji su se izdvojili tokom školovanja sa dobrim rezultatima danas su i prigodno nagradjeni.

Veselin im je poručio da sačuvaju svoje samopouzdanje i vjeru u sebe, jer ono što će ga sutra kada se sretnu obradovati jesu dobri rezultati za koje on garantuje da će ovi biseri postići.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: