Akcija „Čepom do osmjeha“ u Čajniču

27. oktobra 2017. 058.ba

cepovi

ČAJNIČE – Savjet učenika SŠC „Petar Petrović Njegoš“ u Čajniču pokrenuo je akciju ”Čepom do osmjeha” koja ima za cilj prikupljanje čepova i plastičnih masa u kampanji za očuvanje životne sredine.

Sredstva koja se dobiju od reziklaže, biće usmjerena za pomoć djeci sa invaliditetom ili sa nekom smetnjom u razvoju u obrazovnom sistemu.

Kutije za odlaganje skupljenih čepova nalaze se u holu SŠC „Petar Petrović Njegoš“ i OŠ „Jovan Dučić“ u Čajniču.

Iz Savjeta kažu da na ovaj način žele poručiti da je u životu najvažnije biti human, pomagati drugima, jer „Naše malo nekome znači dosta“, dodajući da će se Akcijom ne samo skupiti odredjena sredstva za pomoc ugroženoj djeci nego i da će se povećati i ekoloska svijet naših građana.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,