Petrović: Vladajuća koalicija u Višegradu jedinstvena

09.11.2017.

koalicija visegrad

VIŠEGRAD – Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Višegrad Pero Petrović izjavio je Srni da je vladajuća koalicija na lokalnom nivou, koju čine SNSD, DNS, SP i SNS, stabilna i jedinstvena.

“Građani Višegrada mogu biti zadovoljni onim što je koalicija do sada uradila. Postavili smo dobre temelje i nastojaćemo da budemo još bolji”, rekao je Petrović nakon sastanka predsjednika opštinskih odbora SNSD-a, DNS-a, SP-a i SNS-a i odbornika ovih stranaka u lokalnom parlamentu povodom godinu dana od preuzimanja vlasti u ovoj opštini.

On je istakao da je podrška koalicije načelniku opštine Mladenu Đureviću opravdana, te da lokalna vlast ispunjava sve što je obećala u predizbornoj kampanji.

Petrović je dodao da su realizovani svi projekti koji su planirani u ovoj godini, te da su za naredni period pripremljeni novi.

Predsjednik Opštinskog odbora SP-a Višegrad Željko Ševrt rekao je da je ova partija zadovoljna radom načelnika opštine, da su dogovori i planovi ostvareni.

“U Skupštini opštine djelujemo jedinstveno, pokazali smo da možemo izvršiti obaveze koje nam se nameću. Cilj nam je da Višegrad učinimo ljepšim, boljim i pristupačnijim za sve građane”, dodao je Ševrt.

Predsjednik Opštinskog odbora DNS-a Višegrad Mladenko Tasić rekao je da je unaprijeđen rad opštinske administracije.

“Uspostavili smo veoma dobre odnose sa Vladom Republike Srpske, o čemu svjedoče posjete ministara Višegradu, kao i predsjednika Srpske, koji nam pomažu u radu i prepoznaju dobru saradnju unutar koalicije”, dodao je Tasić.

Predsjednik višegradskog Opštinskog odbora SNS-a Miladin Milićević pohvalio je rad načelnika i administrativne službe Višegrada, ocjenjujući lokalnu vlast kao veoma uspješnu.