Georgiev: U Višegrad rado dolazim

22.09.2018.

VIŠEGRAD – Pjevač pop muzike Vlado Georgiev rekao je da je prvi put svirao u Višegradu, a da ovdje rado dolazi zbog prijatelja, građevina i istorije.

Georgiev je rekao da je u Višegrad došao na poziv načelnika opštine Mladena Đurevića povodom krsne slave Male Gospojine.

„Postoje tako opštine koje me zovu da dođem i Višegrad je jedan od njih. Drago mi je su u Višegrad došli ljudi sa svih strana i da su pjesma i dobra atmosfera u prvom planu“, istakao je Georgiev.

Georgijev je napomenuo da je pristalica društvenih mreža, a posebno tvitera.

„Kad se probudim prvo pogledam na tviter pa skuvam kafu. Sve što pišem na tviteru, to su isključivo moji stavovi i sve što se dešava na mojim profilima to sam isključivo samo ja. Mislim da je to dobro, jer je to prava korespodencija sa fanovima i sa ljudima“, dodao je Georgiev.

On je rekao da su njegovi planovi za naredni period nove pjesme i novi spotovi.

„Borimo se protiv šunda i kiča, jer ovaj svijet nije toliko propao koliko to na televizijama izgleda. Pop muzika i dobra stara muzika moraju da opstanu, a sav šund i kič mora da ide u kontejner“, zaključio je Georgiev.

Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević rekao je da je koncert Vlada Georgieva poklon Višegrađanima povodom slave opštine.

„Želimo da stanovnici našeg grada uživaju u svom gradu, ali i da koncertima okupljamo turiste i goste iz drugih gradova“, istakao je Đurević.