Javna tribina SNSD u Rogatici [FOTO]

20.09.2018.

ŽELJKA CVIJANOVIĆ – LAŽNA PODMETANJA NEĆE OKALJATI NAŠU POBJEDU

ROGATICA – Promociji kandidata SNSD za poslanike u Predstavničkom domu Parlamenta BiH u izbornoj jedinici 3. i za Narodnu skupštinu Republike Srpske u izbornoj jedinici 8, sinoć su u Rogatici, u dupke punoj sportskoj dvorani, prisustvovali su i kandidati za člana Predsjedništva BiH i predsjednika Republike Srpske, Milorad Dodik i Željka Cvijanović.

Obraćajući se novinarima Željka Cvijanović rekla je da SNSD zna da radimo za narod i sa narodnom za Republiku Srpsku i zbog toga poručujemo svim drugim koji podmeću lažne stvari da time neće i ne mogu okaljati našu pobjedu.

Mi smo, naglasila je ona, ubijeđeni da će ova pobjeda biti onakva kakvu smo i zaslužili. Radili smo sa našim narodom i za narod i povećali plate, penzije, socijalna davanja. Agrarni budžet smo višestruko povećali, stimulisali zapošljavanja i natalitet i mnogo toga što život znači. Na drugoj strani štitili smo i branili Republiku Srpsku koja nam je uvijek bila na prvom mjestu i platforma našeg političkog djelovanja i ovakva i ovolika okupljanja kao u Rogatici pokazuju da smo na pravom putu i da narod podržava naša opredjeljenja.

Tribinu u Rogatici otvorio je predsjednik Opštinskog odbora SNSD i načelnik opštine Milorad Jagodić. On je istakao da SNSD u ovoj lokalnoj zajednici bilježi sve bolje i bolje rezultate, jer ostvarujemo ono što smo biračima obećali.

Na tribini se budućim biračima obratio i Ninoslav Prelić, Rogatičanin, kandidat za poslanika u Narodnoj skupštini Srpske.

On se osvrnuo na to šta su ovi iz SzP ostavili kada su prije dvije godine odlazili sa vlasti u opštini Rogatica. Ni jednog novozaposlenig u realnom sektoru, a pretrpanu opštinsku administraciju i javne ustanove, dugovanja 2,5 miliona maraka, započete a neplaćene projekte.

Za samo dvije godine, naglasio je on, nova vlast uz punu podršku Vlade Srpske, sve to je promijenila i za prvih šest mjeseci ove godine budžet opštine zabilježio je značajan suficit.

Impozantnom skupu u Rogatici obratili su se i nosioci liste za Parlament Srpske Miroslav Vujičić i Parlament BiH Staša Košarac, koji je naglasio da lista na čijem je on čelu garantuje stabilniju, bezbjedniju i prosperitetniju Republiku Srpsku u okvirima BiH i bez svađe sa Srbijom i Rusijom.

Na malo nesvakidašnji način, iza dva odvijena mikrofona, Rogatičanima su se istovremeno obratili Milorad Dodik i Željka Cvijanović. Jednu priču o Republici Srpskoj započinjao je Dodik, a nastavljala Željka i obratno, Željkinu priču dopunjavao je Milorad. To se prisutnim u sportskoj dvorani neobično dopalo i aktere iza mikrofona pozdravljali su burnim aplauzima.