Rogatičanke bolje od Knežopoljke

05.11.2018.

Od rukometa iz ekipe Rogatice oprostila se Snježana Kosorić Vitomir

ROGATICA – Rukometašice “Knežopoljke” iz Kozarske Dubice, izgubile su na utakmici u gostima, koja se odigrala za vikend, u okviru sedmog kola Prve lige Republike Srpske od domaće ekipe „Rogatica“ 34:27 (21:11).

Od početka meča domaće igračice su bile u vođstvu čak i do 11 golova, te se na odmor otišlo sa rezultatom 21:11.

U drugih 30 minuta viđena je još kvalitetnija igra domaćina, a bilo je dosta dobrih pogodaka.

Rogatičanke su uložile maksimum te su sa puno rada i truda došle do rezultata.

Ipak, do kraja utakmice gošće nisu imale sreće da izjednače ili preokrenu rezultat u svoju korist, a na semaforu je pisalo 34:27 za domaćina.

Najbolje igračice iz ŽRK „Rogatica“ na utakmici koji su se istakli su bile Snježana Kosorić Vitomir i Jovana Sokolović.

Nakon ove odigrane utakmice, u Sportskoj dvorani Rogatica, priređena je svečanost, kada su članovi kluba Rogatice na prigodan način ispratili svog dugogodišnjeg saigrača Snježanu Kosorić Vitomir.

Ovom prilikom predsjednik kluba Dragan Bandić kao znak pažnje uručio joj jeprigodan poklon.

Od rukometa iz ekipe Rogatice oprostila se Snježana Kosorić Vitomir, koja je kako kaže svoje prve korake načinila u ovom rukometnom klubu.

Naime Snježana je bila jedna od dobrih igrača ovog kluba, koja je donosila dobre rezultate, te je svojim radom i trudom, uradila mnogo za razvoj i prosperitet ženskog rukometnog kluba u Rogatici.

Snježana je rekla novinarima:

„Prije svega jedno veliko hvala mojoj porodici i mom klubu na divnom oproštaju od rukometnog terena. Svoje prve korake načinila sam u ŽRK “Rogatica”, nekoliko godina sam bila u “Radniku” iz Bijeljine i evo tu smo. Jako sam srećna sto sam u svom matičnom klubu upravo završila sa igrom“.

Ona je dalje navela da u narednom periodu planira da se posveti porodičnom životu, te treniranju mlađih kategorija Rogatičkog kluba.