MOI rukometa za srednje škole – Rogatica domaćin Sarajevsko-romanijske regije

Tekst i foto: Sreten Mitrović - 07. марта 2019. 058.ba

ROGATICA – U Rogatici je jutros u sportskoj dvorani u bivšem privrednom kompleksu „Roteks-Alpo“ u okviru Malih olimpijskih igara (MOI) za srednje škole počeo jednodnevni turnir rukometa Sarajevsko-romanijske regije i Višegrada.

Turnir je otvorila direktorka Srednjoškolskog centra „27. januar“ u Rogatici Žaklina Lelek, a kako reče koordinator MIO Sarajevsko-romanijske regije Slavica Govedarica, učestvuje 7 ekipa, od čega 4 u muškoj i 3 u ženskoj konkurenciji iz srednjih škola u Istočnim Sarajevu, Istočnoj Ilidži, Višegradu, Sokocu i Rogatici kao domaćinu.

Rogatički Srednjoškolski centar učestvuje sa ženskom ekipom. Iz Istočnog Sarajeva i Istočne Ilidže došli su muškarci i žene, a iz Višegrada i Sokoca muškarci.

Pobjednici turnira uz diplome, medalje i pehare, o čemu slijedi nova priča, stiču pravo da Sarajevsko-romanijsku regiju predstavljaju na predstojećem Republičkom takmičenju MOI za srednje škole koje će se održati 11. I 12. aprila.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: