„Putevi RS“ ove godine planiraju sanaciju dionica prema Tjentištu i Šćepan Polju

Radio Foča - 17. juna 2019. 058.ba

FOČA – Više od 25 miliona maraka trebalo bi ove godine da bude utrošeno na 21 projekat, koji, između ostalog, podrazumijevaju sanaciju, izgradnju i modernizaciju niza putnih dionica u Srpskoj, potvrđeno je za “Nezavisne” iz “Puteva Republike Srpske”, odakle navode da će realizacija ovog plana zavisiti od postupka javnih nabavki i građevinske sezone.

Po dva miliona maraka planirana su za tri projekta na području opštine Foča, i to za rehabilitaciju dionice Tjentište – Brod na Drini, izgradnju nove trase magistralnog puta M-20, Gacko – Foča, poddionica Tjentište – Brod na Drini, te za rehabilitaciju magistralnog puta Brod na Drini – Šćepan Polje, pišu Nezavisne novine.

U istočnom dijelu Republike Srpske saniraće se još i dionice Drinjača – Milići – Vlasenica, Ljubinje – Trebinje i Lukavica – Pale.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: