Stranke okupljene oko SNSD-a: Vukadinović najbolji izbor za Foču

12.08.2020.

FOČA – Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Foča na predstojećim lokalnim izborima biće Milan Vukadinović, aktuelni predsjednik Kluba odbornika ove stranke u fočanskom parlamentu, a imaće podršku još šest stranaka.

Kandidaturu tridesettrogodišnjeg diplomiranog inženjera elektrotehnike Milana Vukadinovića, ispred SNSD-a, podržali su i opštinski odbori Demosa, NDP-a, SP-a, SPS-a, US-a i DNS-a.

Predsjednici opštinskih odbora sedam stranaka danas su na konferenciji za novinare istakli da je Vukadinović najbolji izbor za Foču.

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Veljko Marić rekao je da se ova stranka opredijelila da pruži šansu mladom kandidatu.

Vukadinović se zahvalio stranci na povjerenju i obećao da će se lavovski, zajedno sa koalicionim partnerima, boriti za bolju budućnost u Foči.

„Da Foča bude mjesto gdje će se ulagati, gdje će svi u svom domenu tome doprinijeti, a načelnik će biti spona između svih, između republičkog i državnog nivoa vlasti, da probamo napraviti zdravu atmosferu, u smislu investicija, infrastrukture, turizma, poljoprivrede“, naveo je Vukadinović.

On je najavio da će u narednom periodu izložiti četvorogodišnji program rada, koji će biti zasnovan na realnim osnovama i resursima kojima Foča raspolaže.

„Nastojaću da ne pričam toliko, koliko ću da radim. Nastojaću da uđem među obične ljude, da vidimo šta su problemi običnog čovjeka svih profila. Od čovjeka sa sela, poljoprivrednika, do naših ljudi koji su u inostranstvu, a koji mogu doprinijeti razvoju Foče“, rekao je Vukadinović.

On se zahvalio aktuelnom načelniku Radisavu Mašiću za sve što je urađeno u Foči u dva njegova mandata, kako je istakao, na velikom broju investicija i domaćinskom odnosu prema opštinskom budžetu.

Milan Vukadinović zaposlen je u Elektrodistribuciji AD Pale, kao rukovodilac Radne jedinice u Foči.