Na redu konačne prijave i žrijebanje za jubilarne 50. MOSI

18. juna 2013. 058.ba

MOSI Prijepolje 2013

INFO – Ostalo je još dvadesetak dana do početka 50. jubilarnih MOSI Prijepolje 2013, tom prilkom predsjednik Skupštine MOSI Šefket Šehović i predsjednik Stalnog komiteta igara Rade Radivojević zakazali su Skupštinu MOSI i sjednicu Stalnog komiteta za petak 21. juni u prijepoljskom Domu kulture.

Na sastanku Stalnog komiteta koji počinje u 12 časova biće iznesena informacija o pripremljenosti sportskih terena i predložiće se odluke o izboru rukovodilacva takmičenja i komisija. Sat kasnije će se održati i Skupština MOSI koja će razmatrati izvještaj sa sastanka Stalnog komiteta a potom će uslijediti i usvajanje konačnih prijava ekipa za takmičenje i izvršiće se žrijebanje po sportskim granama.

Prema svim najavama, koje stižu iz Prijepolja gdje su igre i rođene, pripreme teku po planu i grad domaćin će 3. jula potpuno sapreman dočekati oko 3000 sportista, sportskih radnika i gostiju koji će prisusvovati jubilarnim igrama.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slaviša Vukašinović

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slaviša Vukašinović

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: