Predstava „Intimno“ u humanitarne svrhe

01. јуна 2014. 058.ba

Predstava Intimo

FOČA – U Centru za kulturu i informisanje u Foči 4.6.2014. godine u 20.00 časova će biti odigrana predstava „Intimno“ koju je napisao dramski pisac Leon Kovke. Predstava je diplomski rad mlade glumice iz Pala, Katarine Ninkov.

Cijena ulaznice je 3 KM, a cjelokupni iznos od prodatih karata biće namijenje unesrećenima u katastrofalnim poplavama.

Radnja komada je smještena u butik „Intimno“ na Trgu Republike u Beogradu. Tu se sreću Maja koja radi u butiku, neuspjeli student umjetnosti, a uz to ljubavnica vlasnika i Nensi, buntovna, školovana djevojka koju život nije mazio. U ovom komadu obje junakinje nose obilježja i pozitivnih i negativnih likova, tj. obje su žrtve vremena i poremećenog sistema vrijednosti. Kroz dinamičan i provokativan tok radnje upoznajemo ove dvije djevojke koji nas vode uz neizvjesnost i igru sa iznenadnim obrtima do potpuno neočekivanog kraja.

U predstavi se pojavljuje i mlada glumca Tamara Vukić. Diplomski rad je rađen pod mentorstvom profesora Dejana Cicmilovića asistentkinje Biljane Mrmoš. Veliku pomoć je pružio i istaknuti glumac Šabačkog pozorišta Ivan Tomašević.

Pozivamo sve ljubitelje pozorišta da dođu i pogledaju ovu predstavu, a samim tim učine i dobro djelo!

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,