Počela nova školska godina u OŠ „Vuk Karadžić“

SRNA - Jovana Borovčanin - 01. septembra 2015. 058.ba

Djaci prvaci u Visegradu

VIŠEGRAD – Svečanom priredbom za prvačiće ozvaničen je početak školske godine za 860 učenika Osnovne škole „Vuk Karadžić“ u Višegradu.

Uz prigodan program učitelja i učenika ove škole, prvacima i njihovim roditeljima dobrodošlicu je poželio direktor Škole Momir Radojčić.

On je rekao da je u prve razrede upisano 89 učenika, od kojih 74 u centralnoj školi, a ostali su u područnim odjeljenjima u Kopačima, Podkozari, Dobrunu i Prelovu.

„Ukupno ima 860 učenika u ovoj školskoj godini, a nastava će se odvijati u dvije smjene, za više razrede u prvoj, a za niže u obje smjene“, rekao je Radojčić.

On je istakao da u ovoj školi nedostaje nastavnik biologije i da će za to mjesto konkurs biti ponovljen.

Auto-moto društvo Višegrad je u saradnji sa školom, organizovalo danas akciju podjele letaka vozačima pod nazivom „Škola je za nas, oprez za vas“.

Načelnik opštine Slaviša Mišković istakao je da je povodom nove školske godine opština prvačićima priredila slatke pakete, te izdvojila dio finansijskih sredstava za uređenje učionica.

„Želim svim đacima srećan i uspješan početak školske godine i da tokom školovanja steknu znanja i vještine“, poručio je Mišković.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: