Preliminarna rang lista za studentske stipendije

Opština Rudo - 18. decembra 2015. 058.ba

Stipendije

RUDO – Komisija za dodjelu studentskih stipendija iz sredstava budžeta opštine Rudo, završila je obradu prijava, koje su studenti podnijeli po raspisanom konkursu koji je bio otvoren do 02.12.2015. godine.

Prijavu za dodjelu studentskih stipendija podnijelo je 68 studenta sa područja opštine Rudo. Komisija je, prema utvrđenim kriterijima, sačinila preliminarnu rang listu korisnika studentskih stipendija.

U roku od 8 dana od dana objavljivanja Preliminarne rang liste, nezadovoljni podnosioci prijave imaju pravo prigovora na istu. Po prigovorima rješava Načelnik opštine.

Nakon razmotrenih prigovora formira se konačna rang lista, po kojoj će se zaključivati pojedinačni ugovori kojima će se bliže regulisati prava i obaveze između opštine – davaoca stipendije i studenta – primaoca stipendije.

– Preliminarna rang lista 2015-2016

– Spisak dosadasnjih korisnika stipendije 2015-2016

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: